Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g132g476kcal17.2g92.6g2.8g4.9g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 66g241kcal18.4g0g18.8g0g
Oliiviöljy 18g156kcal0g0g17.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot62g179kcal8.6g0.6g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu53g67kcal5.8g0.2g4.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen110g36kcal3.6g5.4g0g0g
Basilika, tuore 26g7.2kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g2343kcal110.2g201g120.6g11g
Valittu annoskoko476g1171kcal55.1g100.5g60.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna238g586kcal27.6g50.3g30.2g2.8g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648