Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g100g339kcal13g67.3g1.7g5.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g11g16kcal1g2.8g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow11g19kcal0.1g0.4g1.9g0g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g62g13kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g60g19kcal1.1g3.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana951g1588kcal51g288.8g22.6g19.2g
Valittu annoskoko476g794kcal25.5g144.4g11.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna238g397kcal12.8g72.2g5.7g4.8g
Arvot/100g100g167kcal5.4g30.4g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478