Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 34g126kcal6.3g3.7g7.4g10.4g
Sokeri 265g1077kcal0g265.1g0g0g
Siirappi 23g69kcal0g16.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 114g375kcal2.3g3.4g39.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 32g226kcal0.2g0.1g25.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.5g34kcal0g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g3813kcal17.6g595g145g20.8g
Valittu annoskoko476g1906kcal8.8g297.5g72.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna238g953kcal4.4g148.8g36.3g5.2g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297