Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Hunaja 13g43kcal0.1g10.6g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g44g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g12g0.6kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 44g100kcal6.1g0.7g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 153g234kcal29.6g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g871kcal75g31g49g1.8g
Valittu annoskoko476g435kcal37.5g15.5g24.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna238g218kcal18.8g7.8g12.3g0.5g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258