Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 234g91kcal1g15.9g1.2g6.1g
Kananmuna kuoreton 129g183kcal16.1g0.4g13.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.9g1.6kcal0.2g0.1g0.1g2.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g58g350kcal14g3.9g31.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g473kcal0g0g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g2198kcal62.6g40.6g197.2g18g
Valittu annoskoko476g1099kcal31.3g20.3g98.6g9g
Annoskoko puolitettuna238g550kcal15.7g10.2g49.3g4.5g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794