Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)139g111kcal4.7g16.7g2.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 139g63kcal4.2g6.7g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala83g267kcal12.5g49.2g2.2g8.3g
Ruokasuola jodioitu 3.9g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g17g123kcal0g0g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1400kcal66g147.8g60.4g16.6g
Valittu annoskoko476g700kcal33g73.9g30.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna238g350kcal16.5g37g15.1g4.2g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979