Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3166g108kcal18.3g7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Hermesetas, annos 5g17g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml33g7kcal2.7g0g0.1g0g
Kookoshiutale 17g110kcal1.4g1.1g10.7g2.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 133g369kcal2.7g4g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1502kcal77.6g24.8g119.8g5.4g
Valittu annoskoko476g751kcal38.8g12.4g59.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna238g376kcal19.4g6.2g30g1.4g
Arvot/100g100g158kcal8.2g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512