Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 142g576kcal0g141.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton134g28kcal0.4g2.1g0g0.1g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g67g293kcal2.5g1.7g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1795kcal5.8g291.2g61.4g0.2g
Valittu annoskoko476g898kcal2.9g145.6g30.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna238g449kcal1.5g72.8g15.4g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113