Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 263g63kcal4.8g5.8g0.8g6g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g541kcal30.2g43.8g23.6g12.8g
Valittu annoskoko476g270kcal15.1g21.9g11.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna238g135kcal7.6g11g5.9g3.2g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204