Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 111g36kcal0.7g6.1g0.2g2.8g
Sokeri 63g257kcal0g63.2g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g45g156kcal0.8g39.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 96g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 89g306kcal9.1g62.4g1.1g3.1g
Grahamjauho 18g59kcal1.9g10.8g0.4g1.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.3g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g11g35kcal0.9g6.5g0.2g2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 36g252kcal0g0g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g2492kcal48.4g389.4g78.2g19.4g
Valittu annoskoko476g1246kcal24.2g194.7g39.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna238g623kcal12.1g97.4g19.6g4.9g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604