Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 57g488kcal0.7g0g54.9g0g
Vesi319g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g38g132kcal2.3g28.4g0.5g0.9g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1656kcal8.8g61.6g153g2.6g
Valittu annoskoko476g828kcal4.4g30.8g76.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna238g414kcal2.2g15.4g38.3g0.7g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522