Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino66g223kcal15.1g34.8g2.4g3.9g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g6.6g7.4kcal0g1.5g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl66g25kcal0.7g5.9g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Basilika, tuore 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g55g134kcal9.8g0.3g10.4g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g109g22kcal0.7g3.6g0.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 153g20kcal1.7g1.5g0.3g1.8g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1101kcal56.6g99.4g51.4g11.8g
Valittu annoskoko476g551kcal28.3g49.7g25.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna238g275kcal14.2g24.9g12.9g3g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.4g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565