Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa19g67kcal0.4g0.5g7.1g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g17g8.4kcal0g0g0g14g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g481kcal40.2g0g35.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g26g101kcal5.5g0.2g8.7g0g
Aurajuusto64g217kcal12.8g0g18.5g0g
Mozzarella Lovilio Lidl94g312kcal23.9g1.4g23.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 45g171kcal12.6g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana953g3191kcal201.2g4.4g263.4g28g
Valittu annoskoko476g1595kcal100.6g2.2g131.7g14g
Annoskoko puolitettuna238g798kcal50.3g1.1g65.9g7g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249