Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g83g209kcal12.5g4.2g15.9g0.8g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper48g5.2kcal1.1g0.2g0g1.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g42g58kcal1.3g0.8g5.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g81g34kcal1.3g7g0.1g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g6.3g3.5kcal0.2g0.7g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g18g46kcal4.8g0g3g0g
Ruokakerma Valio 5%42g25kcal0.5g1.2g2.1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper31g91kcal8.1g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana953g989kcal61g34.4g67.2g5.8g
Valittu annoskoko476g494kcal30.5g17.2g33.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna238g247kcal15.3g8.6g16.8g1.5g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306996