Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 350g97kcal4.2g14.2g0.7g7.3g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Voi 40% rasvaa 5g19kcal0.1g0.1g2g0g
Piirakkataikina Sunnuntai100g370kcal5g32g25g2g
Siirappi, tumma7.5g24kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana953g1028kcal19g105g55.4g19g
Valittu annoskoko476g514kcal9.5g52.5g27.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna238g257kcal4.8g26.3g13.9g4.8g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903