Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 188g63kcal1.3g10.3g0.2g2.6g
Mansikka 105g49kcal0.5g8.8g0.2g2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g159g622kcal0g156.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1467kcal3.6g350.6g0.8g9.2g
Valittu annoskoko477g734kcal1.8g175.3g0.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna239g367kcal0.9g87.7g0.2g2.3g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463