Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31664g1082kcal183.1g69.9g5g0g
Kananmuna kuoreton 1099g1567kcal137.3g3.3g112.6g0g
Hermesetas, annos 5g166g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml333g70kcal27g0g1g0.3g
Kookoshiutale 166g1100kcal13.5g10.7g107.4g27.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1332g3692kcal26.6g39.9g372.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g15020kcal775g247.6g1197.6g54.8g
Valittu annoskoko4760g7510kcal387.5g123.8g598.8g27.4g
Annoskoko puolitettuna2380g3755kcal193.8g61.9g299.4g13.7g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512