Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1336g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1420g5762kcal0g1418.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1336g281kcal4g21.4g0g1.3g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g668g2933kcal24.7g17.4g307.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g17952kcal57.4g2914g614.6g2.6g
Valittu annoskoko4760g8976kcal28.7g1457g307.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna2380g4488kcal14.4g728.5g153.7g0.7g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113