Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1960g566kcal19.6g90.2g5.9g35.3g
Kuohukerma,valio,2dl467g1587kcal9.3g14g163.3g0g
Siirappi, tumma187g597kcal0.2g138.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g210g678kcal105g63g1g11.5g
Jauhelihamauste, annos 15g70g2.1kcal0g0.7g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1867g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g6860kcal268.2g612g341.8g93.6g
Valittu annoskoko4760g3430kcal134.1g306g170.9g46.8g
Annoskoko puolitettuna2380g1715kcal67.1g153g85.5g23.4g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499