Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 431g955kcal75.5g0g73.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 755g1717kcal143.4g0g128.3g0g
Sipuli (kuorittu)323g87kcal4.2g15.5g0.6g5.5g
Lihaliemikuutio Maggi11g30kcal1g0.8g2.5g0g
Vesi1078g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi183g641kcal11g139.3g3.1g4.2g
Kuohukerma,valio,2dl216g733kcal4.3g6.5g75.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen108g36kcal3.6g5.3g0g0g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 32g235kcal0.4g0.1g26.3g0g
Kaali, valkokaali1617g341kcal19.4g55g3.2g34g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g9550kcal525.6g445g625.6g87.4g
Valittu annoskoko4760g4775kcal262.8g222.5g312.8g43.7g
Annoskoko puolitettuna2380g2388kcal131.4g111.3g156.4g21.9g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978