Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)1200g2520kcal288g0g156g0g
Ruohosipuli 160g36kcal2.2g2.7g1g3.8g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale600g2040kcal132g0g156g0g
Perunasipulisekoitus 500g2000g1360kcal32g298g2g0g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g12872kcal927.6g646.2g710g7.6g
Valittu annoskoko4760g6436kcal463.8g323.1g355g3.8g
Annoskoko puolitettuna2380g3218kcal231.9g161.6g177.5g1.9g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576