Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3498g971kcal41.6g142g7g73.5g
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Voi 40% rasvaa 50g188kcal0.9g1g20.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai1000g3698kcal50g319.8g249.9g20g
Siirappi, tumma75g240kcal0.1g55.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g10277kcal188.6g1049.8g555g191.6g
Valittu annoskoko4760g5139kcal94.3g524.9g277.5g95.8g
Annoskoko puolitettuna2380g2569kcal47.2g262.5g138.8g47.9g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903