Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 1200g2284kcal207.1g66.7g131.3g6.6g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi600g60kcal9g9g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)600g960kcal48g24g78g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1110g389kcal11.1g75.5g5.6g15.5g
Becel juokseva, annos 10g45g297kcal0g0g33.3g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g1200g3960kcal144g780g22.8g108g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9528g15899kcal838.4g1910.4g542g260.2g
Valittu annoskoko4764g7950kcal419.2g955.2g271g130.1g
Annoskoko puolitettuna2382g3975kcal209.6g477.6g135.5g65.1g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007