Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )68g610kcal0g0g67.3g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 388g1180kcal34g215g7.4g53.9g
Grahamjauho 1000g3279kcal105.6g607g22g99g
Vehnäjauho puolikarkea 1080g3706kcal110.1g756g13g37.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9528g17847kcal551.8g3160.4g221g409g
Valittu annoskoko4764g8924kcal275.9g1580.2g110.5g204.5g
Annoskoko puolitettuna2382g4462kcal138g790.1g55.3g102.3g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901