Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1333g392kcal7.5g70.6g2.7g25.3g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix480g432kcal4.8g100.8g2.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g120g24kcal0g7.8g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g93g364kcal0.2g90.5g0g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 5.3g16kcal0.6g1.2g0.5g2.3g
Basilika, kuivattu 5.3g14kcal0.8g1.1g0.2g2.2g
Paprikajauhe 32g103kcal4.7g5.9g4.2g12g
Paistijauheliha 10%1066g1813kcal213.3g0g106.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9536g6314kcal463.8g555.8g233.2g83.6g
Valittu annoskoko4768g3157kcal231.9g277.9g116.6g41.8g
Annoskoko puolitettuna2384g1579kcal116g139g58.3g20.9g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160