Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)1202g2524kcal288.5g0g156.3g0g
Ruohosipuli 160g36kcal2.2g2.7g1g3.8g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale601g2043kcal132.2g0g156.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g2003g1362kcal32.1g298.5g2g0g
Ruokakerma Valio 5%801g481kcal9.6g22.4g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9536g12894kcal929.2g647.2g711.4g7.6g
Valittu annoskoko4768g6447kcal464.6g323.6g355.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna2384g3224kcal232.3g161.8g177.9g1.9g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576