Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai150g554kcal7.5g47.9g37.4g3g
Pinaattipakaste 150g56g7.9kcal1.1g0.2g0.3g0.7g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 75g224kcal13.5g0.9g18.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots19g116kcal5.4g2.4g10.3g0.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 75g64kcal2.3g3.3g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal4.9g0.1g4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g2084kcal74.6g111.8g150.8g11.6g
Valittu annoskoko477g1042kcal37.3g55.9g75.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna239g521kcal18.7g28g37.7g2.9g
Arvot/100g100g219kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218