Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g130g110kcal1.4g23.9g0.5g2.3g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.3kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g75g537kcal0g0g59.6g0g
Sokeri 95g386kcal0g94.9g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g62g88kcal4.2g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g333kcal9.9g67.8g1.2g3.4g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g2949kcal31.6g382.6g129.8g11.4g
Valittu annoskoko477g1475kcal15.8g191.3g64.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna239g737kcal7.9g95.7g32.5g2.9g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468