Proteiinimustikka piirakka

Siirry sivulle!

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Muussaa/soseuta banaani ja lisää munat, vesi ja rahka joukkoon.

Yhdistä kuiviin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada taikina voidellulle/leivinpaperilla vuoratulle vuoalle ja lisää päälle tuoreita mustikoita reippaalla kädellä.

Paista hieman alle puoli tuntia.

Tarkista välillä ettei piirakka paistu yli, muuten lopputulos on jonkin verran kovempi ja kuivempi.

Piirakka on hyvä nostaa uunista pois vielä vähän kosteana.

Piirakkaa voi nauttia kastikkeen kanssa, joka syntyy helposti maitorahkasta, maidosta ja makeutuksesta (tai proteiinijauheesta).

Parasta piirakka on muhittuaan jääkaapissa joitain tunteja/yön yli.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ellenn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka42g127kcal4g25.3g0.8g6.2g
Puuro Nalle Kuntokaura 30g26g85kcal4g12.4g2g4.8g
Hera+ vanilja (Leader), annos 34g45g188kcal37.1g3.2g2.7g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g24kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Leivinjauhe3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)83g183kcal10.9g0.4g15.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g181g152kcal2g33.1g0.7g3.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton laktoositon (Valio), annos 500g49g29kcal4.9g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1586kcal127.8g164.8g44.4g33.8g
Valittu annoskoko477g793kcal63.9g82.4g22.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna239g397kcal32g41.2g11.1g8.5g
Arvot/100g100g166kcal13.4g17.3g4.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409579