Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g188g133kcal3g30g0.2g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli26g7.1kcal0.4g1g0.2g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 56g98kcal9.9g0g6.5g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g5.6g0.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g124g68kcal3.8g7.9g2.5g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Kesäporkkana (Pirkka)75g19kcal0.4g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g689kcal35.4g86g23.2g0.8g
Valittu annoskoko477g345kcal17.7g43g11.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna239g172kcal8.9g21.5g5.8g0.2g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957