Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g80g280kcal14.4g47.2g3.1g4.8g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl112g130kcal24.4g0g3.6g0g
Pekoni (Dulano)50g128kcal9g1.6g9.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g80g16kcal1g2.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 11g15kcal1.4g0g1.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100g34kcal3.1g4.9g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl2g14kcal0g0g1.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1413kcal107.4g115.6g56.4g10.8g
Valittu annoskoko477g707kcal53.7g57.8g28.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna239g353kcal26.9g28.9g14.1g2.7g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360