Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g56g203kcal15.7g1.1g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1496kcal95.6g39.4g107.4g7.4g
Valittu annoskoko477g748kcal47.8g19.7g53.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna239g374kcal23.9g9.9g26.9g1.9g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318