Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 130g33kcal0.6g5.4g0.3g2.5g
Kaali, valkokaali48g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 11g3.9kcal0.5g0.2g0g0.3g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 225g519kcal28.4g1.7g44.8g0g
Oliiviöljy 28g249kcal0g0g28.2g0g
Persilja 23g6.2kcal0.3g0.2g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1654kcal61.2g19.8g147g12.4g
Valittu annoskoko477g827kcal30.6g9.9g73.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna239g413kcal15.3g5g36.8g3.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996