Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 300g107kcal0.5g21.3g0.3g6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 36g253kcal0.1g0g28.5g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g56g220kcal0.1g54.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kaurahiutaleita(lidl)38g131kcal5.3g21g2.6g3.8g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g19g115kcal4.7g2.6g9.4g1.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1822kcal26.4g234g82.2g24.2g
Valittu annoskoko477g911kcal13.2g117g41.1g12.1g
Annoskoko puolitettuna239g456kcal6.6g58.5g20.6g6.1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258