Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.5g0.2g2.8g
Kananmuna kuorineen punnittu48g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Maksa naudan 264g346kcal48.5g15.3g9.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1114kcal110.2g48.2g53g7g
Valittu annoskoko477g557kcal55.1g24.1g26.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna239g279kcal27.6g12.1g13.3g1.8g
Arvot/100g100g117kcal11.6g5.1g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632