Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g168g1229kcal1.7g1.7g134.7g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g22g89kcal0.4g21.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)7.9g0.8kcal0.1g0g0g6.7g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton27g86kcal6.2g2.8g5.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g3550kcal78.6g62.8g331.2g13.4g
Valittu annoskoko477g1775kcal39.3g31.4g165.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna239g887kcal19.7g15.7g82.8g3.4g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546