Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 131g290kcal23g0g22.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g7.5g7.5kcal0.1g1.6g0g0.2g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g75g45kcal0.7g3.9g3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino131g459kcal17g87.9g3.3g7.9g
Lihaliemkuutio maggi extra3.7g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1685kcal82.4g189.2g65g17.2g
Valittu annoskoko477g843kcal41.2g94.6g32.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna238g421kcal20.6g47.3g16.3g4.3g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578