Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai25g86kcal2.9g17.4g0.5g0.7g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 75g100kcal2g2.4g9g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g256kcal1.5g2.3g26.4g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Mansikka 188g88kcal0.9g15.8g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1643kcal30.4g176.2g85.4g8.6g
Valittu annoskoko477g822kcal15.2g88.1g42.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna239g411kcal7.6g44.1g21.4g2.2g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709