Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 152g116kcal2.9g23.6g0.3g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.7g0.2g0.2g
Lihaliemi laimennettu 141g27kcal0g4.2g0.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g21g55kcal5.7g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g947kcal59.2g66.8g48.2g4.6g
Valittu annoskoko477g473kcal29.6g33.4g24.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna239g237kcal14.8g16.7g12.1g1.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978