Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g100g340kcal13g67.5g1.7g5.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g11g16kcal1g2.8g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow11g19kcal0.1g0.5g1.9g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g63g13kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g60g19kcal1.1g3.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g1592kcal51g289.6g22.8g19.2g
Valittu annoskoko477g796kcal25.5g144.8g11.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna239g398kcal12.8g72.4g5.7g4.8g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478