TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)104g288kcal11.4g53g3g2.9g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)166g464kcal29.9g0g38.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.2g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 23g7.3kcal0.1g1.2g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g29g5.7kcal0.2g1.1g0.1g1.7g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%45g104kcal13.1g1.1g5.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%83g100kcal2.4g3.7g8.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g2059kcal114.6g121.8g122.8g11g
Valittu annoskoko478g1030kcal57.3g60.9g61.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna239g515kcal28.7g30.5g30.7g2.8g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945