Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Lanttu 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Seiti pakaste 94g73kcal16.5g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g370kcal43g14.8g14.4g5.8g
Valittu annoskoko478g185kcal21.5g7.4g7.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna239g93kcal10.8g3.7g3.6g1.5g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.5g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160