Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus104g354kcal24g55.2g3.9g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Jalopeno, Rainbow 100g3.3g1.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g75g26kcal0.8g5.1g0.4g1.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g9kcal0.6g1.6g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)42g67kcal1.1g1.1g6.3g0g
Tonnikala vedessä 53g55kcal11.8g0g0.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g34g88kcal10.1g0.7g5.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g1238kcal98g132g34.2g16.2g
Valittu annoskoko477g619kcal49g66g17.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna239g310kcal24.5g33g8.6g4.1g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.8g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644