Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 228g67kcal2.3g10.6g0.7g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 21g63kcal3.9g0.5g5g0g
Jauheliha, sika-nauta 70g155kcal12.3g0g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana956g651kcal42.8g27.4g39g10.2g
Valittu annoskoko478g325kcal21.4g13.7g19.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna239g163kcal10.7g6.9g9.8g2.6g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946