Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 525g172kcal3.3g29.2g1g13.4g
Bataatti, kuorittu 300g243kcal4.7g50.5g0.1g9g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%300g510kcal20.7g4.2g45g6g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 150g191kcal32.3g0g6.7g0g
Persilja 90g25kcal1.2g1g0.2g7.2g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g3672kcal147.6g215g227.8g83.2g
Valittu annoskoko4770g1836kcal73.8g107.5g113.9g41.6g
Annoskoko puolitettuna2385g918kcal36.9g53.8g57g20.8g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110