Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Lampaanlihan, vähärasvainen281g515kcal53.4g0g33.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr23g63kcal1.8g2.1g5.4g0.4g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl23g137kcal1.4g10.6g9.9g0g
Kukkakaali, tuore338g68kcal6.1g7.4g1g6.1g
Keittojuurekset, apetit450g117kcal4g21.6g1.3g10.3g
Peruna, vanha, kuorittu 506g385kcal9.5g78.5g1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g2822kcal157.8g294g106.6g66.2g
Valittu annoskoko4770g1411kcal78.9g147g53.3g33.1g
Annoskoko puolitettuna2385g706kcal39.5g73.5g26.7g16.6g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152758