Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio2250g1463kcal225g94.5g6.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 720g305kcal70.6g2.9g0.7g0g
Mansikka 1800g838kcal9g151.2g3.6g34.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g5210kcal609.2g497.2g22g68.4g
Valittu annoskoko4770g2605kcal304.6g248.6g11g34.2g
Annoskoko puolitettuna2385g1303kcal152.3g124.3g5.5g17.1g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191