KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 674g220kcal4.2g37.5g1.3g17.2g
Lanttu 674g194kcal6.7g31g2g12.1g
Kukkakaali 674g162kcal12.2g14.8g2g15.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.1g23kcal0.8g1.5g1.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g674g404kcal10.1g87.6g0.7g6.1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Purjosipuli 270g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl449g382kcal6.3g19.8g31.4g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g786g865kcal141.5g11.8g25.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g337g842kcal64g0.1g74.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g6430kcal507.2g442.8g278.2g120.8g
Valittu annoskoko4770g3215kcal253.6g221.4g139.1g60.4g
Annoskoko puolitettuna2385g1608kcal126.8g110.7g69.6g30.2g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146