Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3600g1054kcal33.8g162g14.4g68.4g
Pinaatti 450g60kcal7.3g1.8g1.3g5.8g
Feta juusto (Filos), annos 20g360g994kcal59.4g2.5g82.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 360g819kcal18.2g63.1g50.7g20.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g5852kcal237.4g458.8g298.4g190.2g
Valittu annoskoko4770g2926kcal118.7g229.4g149.2g95.1g
Annoskoko puolitettuna2385g1463kcal59.4g114.7g74.6g47.6g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393