Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g1802g1982kcal378.4g0g45g0g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g878g246kcal5.3g52.3g1.8g22g
Sipuli (kuorittu)676g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Soijakastike 135g82kcal7g12.8g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g135g127kcal5.8g25.8g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g631g145kcal10.7g20.2g2.5g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g450g239kcal25.7g23.9g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g7120kcal883.4g334.8g236g67g
Valittu annoskoko4770g3560kcal441.7g167.4g118g33.5g
Annoskoko puolitettuna2385g1780kcal220.9g83.7g59g16.8g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446